Bygningstermografering

Bygningstermografering

Når en ejendom ikke er velisoleret, eller der er skader på isolering, dampspærret, eller evt. utætte vinduespakninger, så slipper der varme ud. Her er det oplagt at vi bruger et varmesøgende kamera til at kunne identificere disse problemer.

Varmetab = Pengetab

Bygningens varmetab er dit pengetab. Optimering af isolation ved identifikation af utætheder og manglende isolering, kan resultere i lavere varmeforbrug, og således sparede penge. Bygningstermografering udføres bedst i vinterhalvåret.

Gulvvarme-Termofotografering
(sporing af gulvvarme ved hjælp af termografi)

Termografering af gulvvarme før der bores, kan spare mange problemer og efterfølgende kostbare reparationer. Gulvvarme der ikke fungerer optimalt eller har lækage, kan spores med det infrarøde kamera. Dette uden et destruktivt indgreb, kræver dog at gulvvarmen er tændt/aktiv.

For at kunne give det bedste termiske billede og herved den mest professionelle analysemulighed, kræver det et virkeligt godt kamera. NiiR Termografering bruger markedets bedste, et Flir P660 med en termisk følsomhed på 30mK.

Ring for et uforpligtende tilbud på termografering af din bygning/ejendom på 42 42 55 11

NiiR Termografering er en konsulentvirksomhed, der uvildig yder termografiservice samt certificeret undervisning i dette speciale